WebGenerator ProStats

Organisatie - Mulder Projectmanagement

Voor het inter-/ persoonlijke aspect binnen projecten

Trainingen 2019

Value-based Overview in één dag

A: 12 maart (Utrecht)

B: 28 juni (Nijmegen)

Lentetraject 2018

2/4, 16/4, 14/5, 18/5, 11/6, 25/6 (Nijmegen)

Herfsttraject 2019 (data nog niet bekend)

Schrijf je nu in!

Sponsor van vv Union

Organisatie

Mulder Projectmanagement biedt gespecialiseerde ondersteuning in de vorm van training, coaching en implementatie van Value-based Project Management, voor projectmanagers en -leiders. Soms in vaste modules, maar veelal in een op uw vraag afgestemde aanpak. Na een vraagverkenning zoeken wij de meest passende trainers of adviseurs om u verder te helpen.

Mulder Projectmanagement werkt professionals uit een vast netwerk.

 

Nicoline Mulder

Nicoline Mulder (1967) heeft in 2001 Mulder Projectmanagement opgericht door een groeiend inzicht dat projectmanagers meer ondersteuning verdienen dan een standaard training of een advies van een managementbureau. Eerder was zij directeur, programmamanager en management-consultant van zo’n management-trainingsbureau waar zij, naast het leiden van de onderneming, trainingen ontwikkelde en verzorgde zoals projectmanagement, projectcommunicatie, leidinggeven aan een projectteam en de relatie met de opdrachtgever.

Nicoline heeft Technische Bedrijfskunde (TU/e, ir) en Psychologie (OU, drs) gestudeerd en vindt de specialisatie in ondersteuning voor projectmanagers dus een logische stap. In 2012 is zij gepromoveerd (TU/e, dr) op ‘Value-based Projectmanagement: een aanpak voor complexe projecten gebaseerd op de chaostheorie’ zie www.ValuebasedProjectManagement.com.

Meer over haar ideeen en visies kun je lezen in haar boeken, bijvoorbeeld: ‘Value-based Project Management’, ‘Als de projectmanager gaat communiceren’, ‘Help, ik heb een opdrachtgever!’, ‘De Kleine Prinses’ (deel 1 en 2) en ‘Meer dan een brug’.

Natascha Leeuwenkuijl

‘Projecten waar mensen zich verbinden aan elkaar en aan het resultaat dat de opdrachtgever voor ogen heeft.’, als dat lukt dan:

  • hebben mensen met plezier, in vertrouwen, met ruimte voor ieders inbreng en vragen sámen gewerkt
  • is het resultaat optimaal omdat mensen bereid zijn het onmogelijke mogelijk te maken

Als projectleider en trainer is dát waar ik op inzet. Met het gedachtengoed van Value Based Projectmanagement als waardevolle leidraad!

www.pit2projects.nl

Frouke Richter

Ik geloof dat iedereen creatief is. Net zoals Value Based Project Management, bestaat het creatieve proces zowel uit chaos als uit orde. En het goede nieuws is: je kan het leren! Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen dichter bij hun eigen creativiteit te komen en het te leren inzetten. Zo wordt werk leuker en oplossingen beter!

www.snijboonenzo.nl

Marca Schasfoort

Hoe spreken we met elkaar en brengen we een sociale situatie tot stand? Ik geloof dat gesprekken constructief en creatief zijn en dat we al doende en continu afstemmen op elkaar. Zo volgen we niet alleen sociale regels, we creëren ze ook ter plekke, en vinden situaties telkens opnieuw uit.

Ik probeer samen met deelnemers in openheid en verbondenheid te reflecteren, uit te proberen en aan te passen hoe interactie ‘werkt’ zodat je meer invloed krijgt op werksituaties. Mijn methode van ‘experimenteren’ met communicatie sluit daarmee helemaal aan bij de opvattingen en manier van werken van Value-Based PM.

www.let.vu/staf/mcg.schasfoort

Marina Noordegraaf

Met mijn bedrijf Verbeeldingskr8 draag ik bij aan het vergroten van begrip. Met mijn observaties en visualisaties pik ik de rode draad uit informatie- en organisatiekluwens. Op een speelse manier kietel ik daarbij het hogere doel van de klant.

De vorm die mijn werk aanneemt, verrast ook mijzelf iedere keer weer. De kunst van ‘het nog niet weten’ schept ruimte voor ‘wat wil ontstaan’.

www.verbeeldingskr8.nl

Wilma Hofman

Value based projectmanagement vraagt je om te experimenteren met nieuw gedrag en om belemmerende denkpatronen los te laten . Je ervaart aanvankelijk onzekerheid over richting en uitkomst. Ik coach mensen daarbij en breng creativiteit en humor in hun eigen leerproces.

Ik daag cliënten uit om te onderzoeken vanuit welke waarden zij zelf werken en samenwerken. Ik richt mij op de ontwikkeling van (zelf)vertrouwen, persoonlijke en professionele groei.

Om met Loesje te spreken:
Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg…..

www.wilmahofman.nl

Paula Gruben

Value based projectmanagement daagt uit om te werken vanuit je waarden. En hoe je vandaaruit steeds weer op een frisse manier kan kijken naar welke concrete stappen je dan wilt nemen.

Ik verschaf daarin geen pasklare antwoorden. Wel zoek ik vol enthousiasme mee naar waar jouw potentieel zit , wat je belangrijk vindt en wilt bereiken. En hoe je dat concreet kan vertalen in communicatieve- en gesprekssituaties, zodat je meer grip krijgt en effectiever invloed kan uitoefenen. Niet altijd makkelijk….echter:

Een moedig mens is niet hij die geen angst voelt, maar hij die zijn angst overwint… (Nelson Mandela)

www.nl.linkedin.com/in/paulagruben