WebGenerator ProStats

Advies & Training - Mulder Projectmanagement

Voor het inter-/ persoonlijke aspect binnen projecten

Trainingen 2019

Value-based Overview in één dag

A: 12 maart (Utrecht)

B: 28 juni (Nijmegen)

Lentetraject 2018

2/4, 16/4, 14/5, 18/5, 11/6, 25/6 (Nijmegen)

Herfsttraject 2019 (data nog niet bekend)

Schrijf je nu in!

Sponsor van vv Union

Advies & Training

Projectmanagementmethodieken zijn zo goed als uitgekristalliseerd. Het masculiene projectleiderschap is aan het inboeten op effectiviteit en zeker op populariteit. Het androgyne leiderschap (zowel aandacht voor het resultaat als aandacht voor de relatie) neemt de vrijgekomen ruimte met liefde in. Tijd voor u om uw energie te richten op het interpersoonlijke van uw project. Uw relatie met uw opdrachtgever. Uw relaties met uw projectteamleden. Uw relaties met andere betrokkenen. Uw relaties.

Waarden

Mulder Projectmanagement is een commercieel bureau dat in eerste instantie bestaat om haar missie te vervolbrengen: het vergroten van het projectsucces door het versterken van de kracht van de projectmanager als mens! Integriteit, professionaliteit, snelheid en praktische toepasbaarheid zijn onze waarden; zowel intern als naar relaties.

Mensen zijn goed zoals ze zijn

Wij geloven in de kracht van de projectmanager als mens en zijn drive om te doen waar hij goed in is. Wij werken vanuit de visie dat alle mensen in essentie goed zijn, dat mensen goed zijn zoals ze zijn. We willen graag uw kwaliteiten laten excellereren en zien u graag werken vanuit uw drijfveren. U doet de dingen die u doet omdat u dat wilt, niet omdat het moet.

Wij geloven niet in hierarchie, systemen om de systemen en methodieken als kapstok. U kunt als geen ander inschatten wat u wanneer en hoe moet gebruiken in uw project.